- RHODOS

Big hotell

Mythos Beach är ett stort hotell med allt du behöver, vilket är perfekt för oss med barn måste jag säga. Visst saknar jag att ha gångavstånd/promenadvänlig gata till stan men samtidigt har vi allt vi behöver och mer därtill här. Pooler, strand, bar, restauranger, aktiviteter för stora och små, liten shop vid receptionen, inomhuspool, gym och spa. Så det går ingen nöd på oss 🙂 Imorgon ska vi försöka hyra bil och åka runt lite, vill ju se gamla stan och ja butiker, caféer, folk! 😉 Håller tummarna för att det finns två babyskydd lediga. Har hört och läst att bussen är lite opålitlig och det vågar vi inte riskera med två bebisar.

Bilder på hotellet, maten och poolerna ska jag fixa imorgon, förstår ni vill se det 🙂 Kanske kan ordna en filmsnutt också!

Puss&Kram/E

22 svar till “Big hotell

 1. Linda skriver:

  Varning, trafiken i Rhodos är hemsk. Är väldigt mycket olyckor där, folk typ ”tutar och kör”, så var försiktiga!

 2. Det låter riktigt härligt! Oj så skönt det vore att komma iväg en vecka med familjen 😀 Njut sista tide nu! Kramar

 3. Hoppas ni kommer iväg på en stadstur imorgon. Och bilder vill vi gärna se, som alltid 😉
  Kram!

 4. Anna skriver:

  Trafiken på Rhodos är inte alls så farlig, men det kan vara lite knivigt att åka bil inne i stan eftersom det är enkelriktat överallt. Jag rekommenderar att ni parkerar vid Mandrakihamnen eller någon annastans i utkanten av stan och tar er fram till fots. När ni väl är inne i stan är det inga avstånd utan alla restauranger och all shopping (!!) finns på bekvämt avstånd.

 5. Hotellet verkar grymt. Det kan vara skönt att slippa allt med bil och trafik i några dagar. Kram

 6. Lina skriver:

  Har du sett så fint bloggkommentatorerna skrivit om dig här —> http://stureplan.se/bloggar/bloggkommentatorerna/2011/05/27/favvo-engla-och-daligt-samvete 🙂 Ville bara skriva det här så du inte missar det, för du förtjänar alla hejarop du kan få. Ingen förtjänar all den skit du får ta emot, så sug åt dig som en svamp av deras beröm… jag håller med dem om vartenda ord. Hoppas ni har det underbart på semestern! Kramar från Gävle

 7. Ally skriver:

  låter underbart 🙂 hoppas ni har en fantastisk semester och se till att njuta av värmen och solen de sista dagarna där!!

 8. Josefin skriver:

  Kul att se utsidan på hotellet 🙂 Tycker att det låter som ett bra ställe, jag gillar när det är avstånd till ”stan”, det blir så mycket lugnare då.

  Jag förstår att ni inte vill åka buss med barnen, det hade inte jag heller gjort. I stort så kör de ganska vilt utomlnads.

  Hoppas att ni får varmt och skönt den dag som är kvar.

 9. Tina skriver:

  Hur är maten på hotellet? Ingår dryck eller får man betala den utom? Finns det spjälsängar till de små? Ha en fortsatt trevlig resa och du ser ut att blivit jättebrun!

 10. Anna skriver:

  Har vänner från Sverige, England och Norge (småbarnsmammor) som bor ute i Ialyssos, Trianda och Ixia på Rhodos och som använder bussen dagligen för att ta sig in till stan med sina barnvagnar. Bussarna är rena och fräscha och har lågt insteg för barnvagn.

  Man ska inte ha så mycket fördomar om vad som sker ”utomlands”, Grekland har faktiskt blivit riktigt modernt på senare år, även om ekonomin raserar.

 11. Estetica skriver:

  Lina:
  Du har helt missuppfattat Anna-Marias inlägg på BK..
  A-M ber om ju ursäkt för sina avundsjuka påhopp på Engla!!!
  Tvingad av Stureplan skrev hon den falska ursäkten!!!
  Trist för den mer seriösa och initierade Mia med en så insnöad kollega..!

 12. Jag åkte buss på Kreta och det var inga problem. Hoppas ni tar er in till stan på något sätt ändå. Ha ett fint avslut på semestern!

 13. Emelie skriver:

  Hej!

  Var i Rhodos för några veckor sedan, bussarna är okej men de håller inte tidtabellen och sen kan det bli väldigt fullt på bussen.Men håller med om att ni måste besöka Rhodos stad och gamla stan, riktigt mysigt : ) Hoppas att ni har en bra semester ser ut så iaf : )

 14. Frida skriver:

  Hur har det gått med maten till de små?? 🙂

 15. Vilket lyx hotell 🙂

 16. Josefin skriver:

  Det är inga fördomar vad som sker utomlands. Jag har nyligen varit på Kreta och vet att det inte går så tryggt till när man åker buss. Samma gäller i Spanien.

 17. Tindra skriver:

  Härligt med semester! Även om det e lite mer jobb med bar så är det skönt att komma ut ur vardagen & göra annat 🙂

 18. Anna skriver:

  Josefin: Ja Kreta kanske är en annan historia.

 19. ej!elie skriver:

  H

 20. Inez skriver:

  Hej!
  Vi ska till Rhodos i sep och då bo på samma hotell som ni. I beskrivningen över hotellet står det att det finns barnvagnar tillhanda. Har ni lånat eller har ni med egna?

 21. Lina skriver:

  Estetica… lider du möjligen av kronisk bitterhet? Haha, jisses. Läs igen – gör om, gör rätt – and then lighten up will ya?

 22. Lina skriver:

  (Varför i HELA kära världen skulle Stureplan bry sig om att få henne att skriva en ursäkt? Det var ju det absolut löjligaste jag hört i hela mitt liv!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.