- RHODOS

Just nu

Det blev väldigt mörkt på himlen och tomt vid poolen precis…

Har hunnit med lite dopp i havet på förmiddagen när solen kikade fram men lilla R har feber och lite hosta så nu sitter vi och myser på rummet. Min lilla älskling! Känns inget vidare att flyga imorgon när han är hängig men jag hoppas det går bra.

Update: Kika in hos Apollos blogg istället så får ni väderleksrapporter och allt annat och slipper läsa om det här för jag antar att det är en heeeeeeelt annan sak.

25 svar till “Just nu

 1. Anna skriver:

  http://trashorgold.blogg.se förstår inte varför du inte gör reklam för din brors blogg när han har mkt bättre rapportering från resan än dig?!

 2. Emma skriver:

  Krya på sig till imorgon!

 3. Christina skriver:

  Stackars er, vilken trist resa ni har

 4. emelie skriver:

  nej vad tråkigt, typiskt att det skulle bli så..

 5. Mia skriver:

  Inge kul med feber eller vädret, det ser nästan ut som när jag tittar ut genom fönstret i mitt syrum. Ja iaf om jag kollar upp på himlen. =p

 6. Laura skriver:

  Åh så då blev det inget med att åla runt. Skönare bara vara lilla trygga hotellvärlden.

 7. Engla skriver:

  Anna: Han vill inte vara med här

  Christina: Nej inte särskilt, man får göra det bästa av situationen och inte vara så negativ

  Laura: Skulle du ta med dig ett sjukt barn för att själv ha kul?

 8. Lotte skriver:

  Å plutten, hoppas han blir bättre!!

 9. Tina skriver:

  Usch! Inte kul med sjuka barn på semester. Hoppas han piggnar på tills ni ska åka hem. Men är han snuvig kan det göra väldigt ont i öronen när ni ska flyga, så använd nässpray en stund innan planet ska lyfta.

 10. Laura skriver:

  Nej Engla, det skulle jag inte. Känns bara så typiskt att det alltid blir så för dig…

 11. Johanna skriver:

  Kul att ditt bästa restips är att lämna hemmet hemma med tanke på att flera i familjen (du, barnen å din bror) längtade hem efter två dagar. 🙂

 12. Engla skriver:

  Laura: Har aldrig hänt förut, har inte varit utomlands med alla barnen förr.

  Johanna: Nej Jolie längtade hem, kan du snälla länka till var jag skrivit att jag längtar hem?

 13. Tina skriver:

  Längta hem kan man göra fast man ha det bra! Det säger mina barn också, och i nästa sekund vill de vara kvar längre. Och är inte vädret så där jättebra kan väl vem som helst längta hem.

 14. Engla skriver:

  Ja Jolie frågar när vi ska hem för hon saknar alla vänner, mormor, Farmor & Farfar, katterna och sitt rum. Och nästa sekund utbrister hon: Jag älskar att vara här på Rhodos och bada! 🙂

 15. rebecca skriver:

  Engla, sluta vara en sån f*tta nu när du fått resan precis som du ville. och erkänn gärna att det är typiskt dig att inte lämna den trygga hotellvärlden, och typiskt att alla är sjuka hängiga och läntar hem osv 🙂 sluta f*tta helt enkelt. kram

 16. Anna skriver:

  Fy vad hårda ord som skrivs.

 17. Johanna skriver:

  Ja, jag ber så hemskt mkt om ursäkt om jag trampade dig på guldskorna, men jag tolkade dig i inlägget Lite Hemlängtan att du oxå längtade hem eftersom du skrev att Jolie längtade hem, likt sin mor alltid brukar göra. Inte ordagrant här, men syftet var väl så; hon brås väl på sin mamma som lätt längtar hem… men jag ber verkligen om ursäkt!

 18. izza skriver:

  men gud vad ni tar i, lägg av med allt jävla gnäll!

  engla, du rockar som vanligt, stå på dig tjejen

 19. Erica skriver:

  Hej! Jag har inte kommenterat förut men känner att jag måste nu. Har under de senaste dagarna kikat in på dina kommentarer och blir helt chockad! Hur kan människor vara så missunsamma, avundsjuka och elaka att man hackar på en person som verkar så trevlig och fin som Engla? Det är så sorgligt! Jag förstår inte riktigt hur du orkar med alla hemska kommentarer men jag hoppas och tror att du vet att de allra flesta som läser din blogg gör det för att de gillar den och inte för att försöka hitta saker att hacka på! Kramar!

 20. Isabelle skriver:

  Om jag ska vara ärlig så drar man såg för att kika in här när det är så dålig stämning bland kommentarerna, riktigt synd.

 21. Lisa skriver:

  Helt sjukt vad folk är bittra, det är väl ingen som tvingar ner er vid datorn och englas blogg? Varför göra allt för att dra ner stämningen på deras semester? Är ni verkligen så missunsamma?
  Jag hoppas i alla fall att lille R kryar på sig och att ni får några solglimtar till innan hemfärd!

 22. Emmah skriver:

  Tror folk är så missunsamma för att de är avundsjuka! Antingen har de inte möjlighet (pga pengar eller annat) att kunna åka iväg på resa som Engla. Det eller så tycker/vet de med sig att Englas familj är lyckligare och gör livet till det bästa av det som de faktiskt har jämfört med andra? Vad vet jag, jag tycker det är jättekul att få läsa om allt, och jag tycker verkligen hon förtjänar det och alltid det bästa. Ni andra avundsjuka, bittra och elaka människor kan gå och störa någon annan, eller varför inte TA TAG I ERA EGNA LIV. Det är antagligen där problemen ligger! Hoppas hemresan gick bra sedan Engla och att lillen kryade på sig!! Kramar!

 23. Lina skriver:

  Herregud jag blir helt mållös över all skit som kastas i det här kommentarsfältet. Har ni ingen skam i kroppen människor?! Vad lider ni av? Vad lever ni för jäkla liv som går in här och skriver såna här saker? Det är ju så att man blir mörkrädd.

  Engla, jag förstår att du måste bli utled på allt detta skitsnack… men jag tror också att du är smart nog att inse att detta är människor som säkerligen skulle ge sitt högra ben för att få byta liv med dig eller bara vara din vän. Avundsjukan visar sitt fula tryne igen.. Tack för alla fina bilder från resan, ni verkar ha haft det underbart trots vädret. Vilken upplevelse för barnen! 🙂 Kramar

 24. Men fy vad tråkiga kommentarer du får Engla. Jag blir illa till mods 🙁 Alla kan inte tycka lika jämt men här är ju folk elaka. Nej usch och fy!

  Massor av kramar till dig och tack för en bra blogg!!!

 25. Martina skriver:

  Jag mår dåligt över vilka hemska människor det finns här i världen. Usch fy, skäms på er! Skulle ni säga samma saker om ni träffade Engla personligen? Tror inte det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.