- ENGLA LIKES

Primeboots Engineer – High 243 Zip Black/Brassgold

Jag testade ett par låga Primeboots tidigare i år men de kändes för klumpiga för mig. De här höga från Creative Lounge däremot ser lite nättare ut över foten, och så älskar jag att de är höga i skaftet och har gulddetaljer som dragkedja och spännen. Grymt snygga till stuprören eller till klänning och strumpbyxor.

11 svar till “Primeboots Engineer – High 243 Zip Black/Brassgold

 1. Linda skriver:

  Supersnygga är dem!u

 2. Åh grymt snygga 🙂 Jag älskar också de höga skaften! Kram

 3. FruSofie skriver:

  Dem är såååå snygga!!
  Jag har med höga Primeboots, första gångerna jag gick i dem så kändes dem så klumpiga men efter ett tag så ger dem med dig och formar sig perfekt efter din fot =)

  KRAM

 4. Joy skriver:

  Jättesnygga! De lyser verkligen ”engla” över dem 🙂 🙂 🙂

 5. Anna skriver:

  Primeboots är väldigt stora i storleken, därav känns de väldigt klumpiga. Jag har normalt 38 i skor (ibland tom 39) men har storlek 37 på mina Primes. Man får inte bli avskräckt första gången man använder de bara, jag kämpade med dragkedjan länge i början och skorna klämde en del. Men efter att ha använt de två/tre gånger så är de nu de bekvämaste stövlar jag har. UNDERBARA!

 6. Jenny skriver:

  Jättesnygga!

 7. Engla skriver:

  Ja visst är de snygga!

  Sofie: Ah ok, ja det är väl så att man ska gå in dem. Ska nog ge dem ett försök 🙂

  Anna: Tack för tips, jag har mest 38 nu så då bör jag ta 37?

  Kram allihopa!

 8. Maddie skriver:

  Ja du bör absolut ta en storlek mindre än din vanliga storlek 🙂 Jag har strl 38 i mina halvhöga primeboots men tog 37 i de höga jag köpte nyss och de sitter mycket bättre! Så nu får de andra säljas vidare tror jag 🙂

 9. Karolina skriver:

  Wow, verkligen snygga! 10-poängare 🙂

 10. Mikaela skriver:

  Jädrar anamma, vad fina de var!
  Tack för tipset…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.