- FASHIONPICS

Partyoutfit

Outfit

 

Plockade ihop en riktigt snygg, enkel men ändå dressad och klassisk partyoutfit. Alla plagg är från Nellys Summersale och snygga att kombinera även till annat. Linne, jeans, kavaj, väska, heels.

6 svar till “Partyoutfit

 1. Anna skriver:

  För första gången på länge blev jag RIKTIGT inspirerad! Vill klicka hem allt utom skorna!

 2. linda skriver:

  WOW vad snyggt!! Kram linda

 3. S. skriver:

  Vem går i 15cm ”heels” på bio?!

 4. Jessica skriver:

  Wow! Me like a lot! Helt i min smak! Kram

 5. therese skriver:

  Du har inte något tips på vart jag kan hitta en enkel men snygg klänning i någon ljus färg? Jag är inte den som bär klänning annars, det händer väldigt sällan men nu gifter jag mig om en månad så dags att börja leta 🙂 Vi bestämde oss alldeles nyligt så jag har tänkt alls på klädsel förrän nu. Vi gifter oss borgerligt i smyg så vi vill vara finklädda men inte för uppklädda om du förstår hur jag menar 🙂

 6. Engla skriver:

  therese: Åh vad roligt! Grattis till er 🙂 Ska kika imorgon om jag kan få ihop några fina tips! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.