- DETAILS

VECKOMATSEDEL OCH SÅNT

Äntligen har vi börjat med veckomatsedel. Det spar ju både tid, energi och gnället avtar. Halleluja! Idag var det Enzos dag och han hade bestämt burgare. Sagt och gjort. Till dem åt vi pommes och sötpotatispommes. Riktigt yummie! Jag äter mina burgare med sallad, dressing, senap, tomat, avokado och bacon. Typ så.

Dagens slitna mamma. Gröna byxor Asos, kappa Ganni, sneakers Adidas, väska Givenchy.

Jag rensade ju bland mina smycken igår och hittade några saker som jag inte använder. Tror ni att det skulle uppskattas att ha en tävling där man kan vinna dessa smycken? Eller är det tråkigt då de är (knappt) använda? Här ovan har jag ett screwbracelet från Sophie by Sophie och ett armband med hjärta från Juicy Couture

Glittrigt armband från Rebecca och klocka från Michael Kors (behöver bytas batteri på den men annars i  fint skick). Vad tycker ni?

Det här har jag mumsat på flera gånger om dagen och inbillar mig att jag blir friskare ; )

 

15 svar till “VECKOMATSEDEL OCH SÅNT

 1. sandra skriver:

  jaaa tävling!

 2. Gabriella fridsäll skriver:

  Älskar det översta armbandet. Ska du inte tävla ut det så köper jag gärna det <3

 3. Anonym skriver:

  Tycker absolut du ska ha en tävling, vore kul! Speciellt om jag vinner 🙂

 4. Karin Högquist skriver:

  Hej Engla!
  Ja, visst är det skönt med veckomatsedel! Underlättar vår vardag att slippa ”tänka” på vad man ska laga varje dag utan bara göra.

  Tycker det är en jättebra idé på tävling!! Jättefina smycken och bra miljötänk.
  Kram!

 5. Karin skriver:

  Hej Engla!
  Ja, visst är det skönt med veckomatsedel! Underlättar vår vardag att slippa ”tänka” på vad man ska laga varje dag utan bara göra.

  Tycker det är en jättebra idé på tävling!! Jättefina smycken och bra miljötänk.
  Kram!

 6. Frida skriver:

  Jag ser gärna att du lottar ut dessa 🙂

 7. Elsa skriver:

  Vore väl helt fantastiskt med en tävling, tokälskar klockan och skulle ta i med tårna för att vinna 😉

 8. Jessica skriver:

  Skulle vara kul annars kanske du kan ha en bloppis jag väldigt intresserad . Super fina smycken:0)

 9. Maggie skriver:

  Roligt med tävling och att de är lite använda gör väl inget! Däremot tycker jag att du ska sälja screw bracelet till mig istället för att ta med det i tävlingen Tack för en mysig och inspirerande blogg! Jag tycker verkligen om blandningen av mode, ditt liv och träningen. Eftersom jag också är på väg tillbaka efter utmattningsdepression uppskattar jag verkligen även dina ärliga inlägg om de lite sämre stunderna. Ha en fortsatt mysig torsdagkväll!

 10. Malin skriver:

  Skulle vara roligt med tävling 🙂

 11. Magdalena F skriver:

  Det roligaste med tävlingar är när man vinner Älskar klockor o även armband fast dessa använder mer sällan. Tävling, jag tack ☺️

  Kram / Magdalena

 12. Elin skriver:

  Tävling eller bloppis

 13. ann skriver:

  Tävling kul!! annars så bloppis =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.