- ENGLA FOOD

KLADDKAKA PÅ TVÅ VIS

Igår så bakade jag & Jolie kladdkaka och det blev en vanlig variant med Marabou mjölkchoklad på toppen, samt en nyttigare variant utan socker och mjöl.

Den vanliga blev jättegod, såklart. Det blir ju alltid gott med kladdkaka och denna fick en frasig yta med lagom kladdigt innehåll. Den nyttiga varianten var det bara jag som gillade haha men barnen är alltid skeptiska till sådana versioner och R likaså. Jag hade i mandelmjöl istället för vanligt mjöl, dadlar som jag mixade, sötade med honung och toppade med mörk choklad. Lika enkel att göra som vanlig kladdkaka. 

Åt den med kvarg, blåbär och hallon. Oerhört gott! 

Kram/E 

2 svar till “KLADDKAKA PÅ TVÅ VIS

  1. ANNAWII skriver:

    Den vanliga lät supergod!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.