- ENGLA FOOD

FIKA

Fika till mig & pojkarna idag : )

Vi har haft en skön eftermiddag här hemma jag och grabbarna. Jolie gick hem till farmor efter skolan och strax ska pojkarna dit också då jag & R ska iväg på festligheter. Solen skiner och gör mig så glad! Ska bli härligt att ha en liten date med mannen innan vi ska iväg och träffa massor av andra trevliga människor : ) Ska hoppa in i duschen och fixa till mig lite snabbt innan middagen. Önskar er en ljuvlig fredag babes ♥ Puss/E

 

4 svar till “FIKA

 1. Kamilla skriver:

  Vilken toppen fredag. Ha så kul på festligheterna.

  Kram Kamilla

 2. Cecilia skriver:

  Hej fina! När drar du vinnaren i tävlingen med armbanden? *väntar med spänning* trevlig helg 😉 kram

 3. Amanda skriver:

  Trevlig helg 🙂

 4. ANNAWII skriver:

  Mysigt! Trevlig helg ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.