- VARDAGSLYX

PREPARE

Igår drog vi in till stan på eftermiddagen. Uppdraget var att köpa grejer till Jolies kalas imorgon samt till hennes ”tjejmiddag” med kompisarna nästa vecka. Och så hade hon ju date med sin moster. Vi började med att fika tillsammans allihopa innan vi delade på oss. Jag & Romeo fixade det mesta och Robin & Enzo tyckte det var roligare att vänta utanför butikerna haha. Vi hittade nästan allt vi skulle ha så nu är vi redo för kalas. Ska bara slå in alla presenter : )

 

Till och med rummet är städat och redo för kalas : )

Idag har vi högsommarvärme här så det blir badstranden i eftermiddag. Det ser jag fram emot!

Önskar dig en underbart FREDAG! Kram/E

3 svar till “PREPARE

  1. Engla skriver:

    Orsakullan: Tack rara 🙂

  2. Milo skriver:

    Fint rum hon har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.