- LOVE

HON BLIR 10 ÅR!

Jag bad Jolie ta en bild igår, som jag skulle få använda till bloggen. ”Jag tar fyra” säger hon och drar av dessa. Såklart.

Bilder säger mer än tusen ord men jag vill ändå skriva några rader till dig idag Jolie.

Min älskade stjärna. Min förstfödda. Min dotter. Mitt mirakel.

Så efterlängtad. Så magisk och overklig. För 10 år sedan vaknade jag av att vattnet gick och pappa körde mig till Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Efter flera timmars kämpande sjönk dina hjärtljud och det slutade med att jag sövdes ner och du kom ut i ett ur-akut snitt. Allt gick bra och du mådde prima, tack och lov. Med en mörk kalufs och den sötaste pussmunnen så hade du fångat mammas och pappas hjärta direkt. Du spenderade första timmarna med din pappa och ni har verkligen ett speciellt starkt band ni två. Så lika på så många vis ♥

Att få vara din mamma, att få hålla din hand och ta del av din underbara humor, ditt goda hjärta, dina kloka tankar och din energi. Du är envis som få. Stark. Glad. Fundersam. Påhittig. Pysslig. Driven. Empatisk. Kärleksfull. Omtänksam. Och har ett ganska hett temperament ; ) Du har lösningar för det mesta, kommer alltid med nya idéer och du är så oerhört kreativ och charmig!

För dig gör jag allt, och jag är så oerhört tacksam att du, min älskade Jolie, kom till oss för 10 år sedan. Jag var 25 år och hade längtat och väntat så på att få bli mamma. Och inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att jag skulle få en sådan vacker och underbar flicka till mitt hjärta.

Jag vet att du inte vill bli stor än. Det har varit många funderingar och även lite tårar de senaste dagarna. Du är så klok och alldeles för god, för ditt eget bästa ibland.  Men som jag sagt till dig. Du är alltid DU, oavsett ålder. Inget kommer förändras just nu utan fina saker sker när man är redo. Inte pga. en siffra. Varje dag är en gåva och idag ska vi fira extra mycket. 10 år på jorden, det är magiskt älskade Jolie och det har varit de bästa åren i mitt liv.

Jag älskar dig oändligt och för alltid kära dotter.

Alltid ♥

/Mamma

14 svar till “HON BLIR 10 ÅR!

 1. Milla skriver:

  Grattis Jolie

 2. Nettan skriver:

  Ahh, nu gråter jag!! Sååå vackra ord. Dina barn kan skatta sig lyckliga som fått dig till mamma…

 3. Angelica skriver:

  Jag blir helt tårögd av de fina orden, så vacker kärleksförklaring! Jag har också en dotter, bara 2 år gammal men det går rakt in i hjärtat när jag läser om kärleken till sin dotter. Grattis till din fina tjej o vilken gåva att få ha dig som mamma!

 4. Hanna - skriver:

  Åh, så fina ord om din dotter! Stort grattis på födelsedagen!

 5. ANNAWII skriver:

  Så vackert skrivet, blir alldeles tårig ❤️

 6. A skriver:

  Grattis till tioåringen! Grattis till dig Engla för att du får vara hennes mamma❤️

 7. A way of living skriver:

  Så fint. Grattis Jolie!

 8. M skriver:

  Åh så fint! ❤️

 9. Carro skriver:

  Vackert! <3 Grattis till er!

  Mitt första barn, min dotter, fyller snart 2 månader.. här är jag den med lite ångest för att hon växer så snabbt. Kläder jag sätter på henne som nästan är för små nu, som hon simmade i när hon var precis nyfödd. Åh.. det gör ont men det är fint.

 10. Gabriella skriver:

  Grattis i efterskott Jolie! Här är en till som sitter tårögd.
  Du verkar vara en så fin, omtänksam och kärleksfull mamma<3

 11. Tillybirath skriver:

  Så fint skrivet, blir alldeles tårig! Grattis till tio år och tio år som mamma!

 12. Engla skriver:

  Tusen tack från Jolie & mig <3

 13. Linda skriver:

  Å så fina ord!! Gråter här när jag läser detta . Har också en dotter på 10 år och dina ord skulle lika gärna ha kommit ur min mun, iallafall de flesta . Underbart!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.